Ehasa
http://www.ehasa.org/forum/

Palautetta tapahtumasta
http://www.ehasa.org/forum/viewtopic.php?f=26&t=1938
Sivu 1/1

Kirjoittaja:  Boogiez [ 12 Touko 2012, 23:28 ]
Viestin otsikko:  Palautetta tapahtumasta

Kiitos kaikille osallistujille tapahtumasta ;)

Haluaisimme saada kaiken mahdollisen palautteen - oli se sitten risuja tai ruusuja!

Kirjoittaja:  Ronsukka [ 13 Touko 2012, 00:13 ]
Viestin otsikko:  Re: Palautetta tapahtumasta

Oli kyllä loistavat pelit ja tuli juostua aika pirusti. Seasta löytyi kullä muutamia modettajia,mutta ei se peliä niin paljon hautannut..
Kiitos peleistä!!

Kirjoittaja:  OlliT [ 13 Touko 2012, 21:29 ]
Viestin otsikko:  Re: Palautetta tapahtumasta

Hyvät pelit! Respat toimi välillä vähän niin ja näin, kun kaikki liput oli toisilla. Enemmän pelaajia ja yö-, hämärä-, tai pimeäpelinä!

Kirjoittaja:  topsa [ 13 Touko 2012, 22:19 ]
Viestin otsikko:  Re: Palautetta tapahtumasta

Ehdotuksia seuraavaan coquestiin jos pidätte: Hanalassa pimeän tultua mättöä ja paljon savuja sekaan. Siellä täällä voisi olla lamppuja mutta ei kaikkialla.
E: lisäyksenä vielä että hankkikaa parempaa sinappia! Se oli ihan laimeeta p*skaa!

Kirjoittaja:  bananaface [ 14 Touko 2012, 16:55 ]
Viestin otsikko:  Re: Palautetta tapahtumasta

Mahtavat pelit oli taas kerran. Itsellä ei ole lähinnä muuta, kuin kehuttavaa. Respat toimi mielestäni hyvin, eikä joka kerta tarvinnut kävellä korkkilaan asti, jos lähellä oleva kylä oli oman tiimin valtaama. Myös respa-ajat olivat hyvin suunniteltu eli pahimmillaankaan ei tarvinnut puoltaa tuntia odotella kannon päällä istuskellen. 50 vastaan 50 toimi hyvin eli liikkumatilaa oli reilusti, mutta myös intensiivisiä taisteluita saatiin hyvin aikaiseksi. Isommallakin osallistujamäärällä voisi tietenkin myös tulevaisuudessa kokeilla. Toivottavasti tulossa piakkoin uutta conquestia, sillä pelimuoto oli toimiva ja etenkin pelialue soveltui erinomaisesti siihen. Kehitysideoita ensi conquestiin voisi olla lippupisteiden ns. tickettien parempi tarkkailu. Otettaisiin vaikka aikaa kuinka kauan mikäkin alue ollut joukkueen hallussa ja pisteet sen mukaan. Lisäpisteitä vaikka siitä, että lippupistettä on pidetty hallussa pitkän aikaa putkeen (30minuutin hallussapidosta +1 tms). Kaikki lisämausteet, ovat aina tervetulleita esim. miehistönkuljetusautot, telamiinat, suojakilvet yms. mitä käytettiin vuoden 2010 syyskotvassa. Näitä saisi menestynyt tiimi vaikka käyttää tai vastaavasti huonosti menestynyt tiimi saisi tukea näistä. Savuheitteet olivat kans jees mitä näkykin tuolla. Järjestäjille ISO kiitos!. Keep up the good work :)!


Ps. Vajaan kahden viikon päästä Strawberry Hills, jota jo kuumeisesti odotettu. Toivottavasti nallestania taas käytössä. Viime vuonna kukkulan loppumättö oli koko skenun huipennus!

Kirjoittaja:  Jerrez [ 14 Touko 2012, 17:13 ]
Viestin otsikko:  Re: Palautetta tapahtumasta

Kaikki ehdotuksenne ovat mainioita ja niitä tullaan soveltamaan tulevaisuudessa "mahdollisessa" Conquest 2:ssa *vink*

Respoihin tullaa tekemään parannuksia jotta peli sujuisi, eli jos käy niin että joku osapuoli saa kaikki liput. Olemme ajatelleet tehdä tulevissa conquesteissa kiinteät respat osapuolille jotta he eivät jäisi ilman respaa.

Conquestia hämärällä, hyvä idea! Hämärä-/yöpeleistä kiinnostuneet henkilöt, kannattaa silmäillä Ehasan facebook-sivuja, foorumia, kuulaporttia ja muita foorumeita, sillä jotain vastaavaa on kyllä luvassa kesällä, joten "Stay sharp". *vink*

Tickettien käyttäminen tulevissa peleissä on suunnittelun alla ja pyrimme luomaan toimivan, helpon(pelinjärjestäjille :P) ja yksinkertaisen ticket-järjestelmän, mutta emme voi luvata mitää hienoa laskujärjestelmää vielä.

Modettamisesta pitää mainita heti sen verran että ikävää että airsoftissa on pelaajia jotka eivät suostu ottamaan osumaa sitten mitenkään ja pelinvalvonta ei välttämättä ole aina näkemässä tätä ja siksi on vaikea havaita näitä. Tosin aina kun pelijärjestäjiä pyörii ympärillä niin silloin otetaan kyllä nätisti osumia tai sitten keksitään hyvä selitys asialla. Jos epäilet jonkun modettavan niin ammu joko lisää kuulaa tätä kohti taikka pyri selvittämään tilanne rauhallisesti sillä voi olla että toinen ei huomannu osumaa.

Niin ja tosta sinapista... Sori siitä, koitetaan saada parempaa sinappia tulevaisuudessa, ehkä... :P

Sitten Strawberry Hillsistä:
bananaface kirjoitti:
Ps. Vajaan kahden viikon päästä Strawberry Hills, jota jo kuumeisesti odotettu. Toivottavasti nallestania taas käytössä. Viime vuonna kukkulan loppumättö oli koko skenun huipennus!


Nallestania ja Neo Tuoppia tulevat olemaan mukana sitten Strawberry Hills 2012:ssa, joten kyllä pelialuetta riittää kaikille :)

Kirjoittaja:  Boogiez [ 14 Touko 2012, 17:51 ]
Viestin otsikko:  Re: Palautetta tapahtumasta

Muistutuksena vielä, että Ehasa rekryää jatkuvasti lisää porukkaa, eli jos omaat mageen peli-idean ja vaadit apua sen toteuttamiseen/haluat olla osatoteuttajana - ota yhteyttä ;)

Sivu 1/1 Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/