Conquest 16 järjestetään 31.7.2021 Vihtijärvellä

Ehasa järjestää Conquest 16 airsoft-tapahtuman 31.7.2021 Vihtijärvellä. Tapahtuman ilmoittautuminen on avattu uudessa kuulaportti-palvelussa.


Ehasan pelien ehdot muuttuvat.

Ehasa ry muokkaa tulevien peliensä ehtoja seuraavasti:

-Pelimaksun maksuvelvollisuudesta voi vapautua tai vaatia hyvitystä jo maksetusta pelimaksusta ainoastaan äkillisissä sairastumistapauksissa.  Peleihin osallistumisessa ei ole muutakaan peruuttamisoikeutta. (KSL 6:17)

-Kaikki ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumisen peruminen tai tapahtumaan tulematta jättäminen ei poista maksuvelvollisuutta. Maksamattomuustapauksessa Ehasa ry voi lisätä maksumuistutuksiin maksumuistutuskuluja vallitsevan lainsäädännön mukaisesti.

-Ehasa ry voi myös siirtää saatavan kolmannelle osapuolelle velallista kuulematta.

-Ehasa ry voi myös evätä pelaajilta osallistumisoikeuden tapahtumaan, mikäli pelaaja toistuvasti jättää noudattamatta näitä ehtoja tai jättää toistuvasti maksuvelvollisuutensa suorittamatta.


Ehasa ry:n vuosi 2015

Ehasa ry kiittää pelaajia vuodesta 2015! Olemme yhdessä toteuttaneet kahdeksan hienoa tapahtumaa ja se on teidän kaikkien 1444 osallistujan ansiosta!

Jatkamme tapahtumien järjestämistä ensivuonna kolmen päätapahtuman voimin: Ryhmäkilpailu 2016, TSTOS Parolan ja Carrington 4. Lisäksi järjestämme myös muutaman muun tapahtuman, joista lisää myöhemmin.

Haluamme muistuttaa kaikkia, että ilmoittautuminen ensivuoden päätapahtumiin aukeaa 1.1.2016 tai Carrington 4 tapauksessa ilmoittautuminen on jo avattu. Lisäksi haemme ensivuotta varten avustajia tapahtumiinne, josta lisää informaatiota: http://rekry.ehasa.org/

Hyvää uuttavuotta ja nähdään vuoden 2016 tapahtumissa!


Conquest 9 järjestetään Vihtijärvellä 28.11.2015

Conquest-sarjan yhdeksännes osa järjestetään 28.11.2015 Vihtijärvellä.  Tuttuun tapaan käytämme edellisissäkin peleissä ollutta status-järjestelmäämme. Lippujen paikkoja pyritään hajauttamaan tarkoituksena siirtää taisteluita "tutuista" pullonkaulista uusiin maisemiin.


Lisätietoa tapahtumasta löydät www-sivuilta: http://conquest9.ehasa.org/


Conquest 8 järjestetään Jämsässä 20.9

Conquest-sarjan kahdeksannes osa järjestetään syyskuun 20. päivä Jämsässä. Tuttuun tapaan peli keskittyy lippujen valtaamiseen ja osapuolikomentajien jakamien tehtävien suorittamiseen. 

Lisätietoa tapahtumasta löydät www-sivuilta: http://conquest8.ehasa.org/


4th of july ryhmäkilpailu saatu päätökseen

Ilveskalliolla järjestetty milsim-henkinen ryhmätaitokilpailu on saatu vihdoin päätökseen. Peliin osallistui 9 ryhmää ja joukkueellinen maaliosastoa.

Tarkemmat tulokset pelistä löydät täältä: http://ryhmakilpailu.ehasa.org/tulokset.php
Muistathan jättää palautetta pelistä keskustelualueellemme: http://ehasa.org/forum/viewtopic.php?f=83&t=2913

 

 

 


Ehasan www-sivut avattu

Ehasan uudet www-sivut on avattu. 

Lisäsimme uusille sivuille kattavammin tietoa mm. tapahtumistamme sekä toiminnastamme. Sivustouudistuksen tavoitteena oli myös keskittää kaikki yhdistyksen liittyvä tieto yhden katon alle sekä helpottaa selaamista.


Sivuston toiminnasta otetaan vastaan palautetta sähköpostitse ;)